iPhone 4S disponibil prin precomanda la evoMAG.ro! Iată şi preţurile sale!

0
589

Mobilissimo.ro ne informează că evoMAG.ro a început deja să ofere precomenzi pentru iPhone 4S şi că retailerul are deja 6 comenzi pentru device. De remarcat faptul că preţurile nu sunt exorbitante cum se întâmpla în urmă cu un an în cazul lui iPhone 4, varianta minimă pentru iPhone 4S fiind de 3.099 lei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Telefonul este disponibil în variante de culoare albă sau neagră, cu 16GB, 32GB sau 64GB spaţiu de stocare. iPhone 4S în varianta de 16 GB costă 3.099 lei, iar dacă doriţi un model de 32GB, el costă 3.599 lei. În cele din urmă, dacă optaţi pentru capacitatea maximă, cea de 64 GB veţi plăti 4.099 lei la evoMAG.ro.

În cazul în care nu sunteţi familiari cu parcursul noului telefon, acesta a fost anunţat de Apple cu o săptămână în urmă şi a fost pus în vânzare în SUA şi alte câteva tari pe 14 octombrie. Deja se atinseseră 1 milion de precomenzi înainte de lansare şi mă aştept la alte câteva milioane de unităţi vândute în acest weekend. Unii văd achiziţia lui iPhone 4S ca un tribut pentru Steve Jobs… tu cum o vezi?