HP anunţă o sumedenie de produse noi: laptopuri, desktopuri, PC-uri all in one, cu Windows 10 la bord

0
1090

Aţi remarcat probabil că feedurile de ştiri au fost pline de lansări HP în ultimele 48 de ore. Fie că e vorba de PC-uri All in One, laptopuri, PC-uri, tablete, convertibile, avem de toate şi le trecem rapid în revistă mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HP s-a axat pe două serii de produse premium, cu diferite formaturi şi gândite pentru cei care muncesc din mers. Începem cu seria HP Elite 1000, care e gândită pentru cei care vor laptopuri elegante şi rezistente, plus extra securitate. Rulează Windows 10, vin cu Cortana, Windows Defender şi toate bunătăţile enterprise.

Seria HP Elite

HP EliteBok x360 1030 face parte din această serie şi cântăreşte 1.25 kilograme, măsoară 15.8 mm în grosime şi oferă o autonomie de până la 18 ore. Vine cu suport 4G LTE Categoria 9 şi urmează să vină în luna iunie cu procesoare Core i de generaţie a opta. Preţul de pornire este de 1449 dolari.

HP Elite x2 1013 propune un format ceva mai versatil, un ecran de 13 inch pe un corp ideal pentru diagonală de 12 inch, dar şi HP Sure View, care vă apără de hackeri. La interior avem procesoare Intel Quad Core vPro şi modem 4G LTE. Acest model va sosi în iunie de la 1499 dolari.

HP EliteBook 1050 este un laptop business ultrasubţire, dar care plusează la grafică, cu o soluţie NVIDIA GeForce GTX1050. Vine cu procesor hexa core, până la 4 TB stocare SSD şi autonomie de până la 16 ore. EliteBook 1050 va fi disponibil din această lună de la suma de 1899 lei.

Am avut şi un PC AIO nou, un model All in One cu ecran curbat de 34 inch. Integrează o cameră pop up Full HD cu rol de webcam, butoane ce pornesc funcţiile colaborative şi anulare specială a zgomotului de fond marca HP. HP EliteOne 1000 vine luna viitoare de la 1279 dolari.

HP EliteDisplay S14 este un produs ceva mai inedit, un monitor portabil de 14 inch, cu rezoluţie Full HD şi port USB Type-C. Se conectează la tabletă sau laptop via portul anterior menţionat şi e ideal pentru productivitate sau sarcini second screen. Costă de la 219 dolari în sus şi vine în iulie.

Seria HP Envy

Aceasta gamă de produse, HP Envy se bazează şi pe funcţii multimedia, nu doar de productivitate. Terminalele vin cu suport Bang & Olufsen, scanner de amprente opţionale, camere infraroşu cu Windows Hello şi OneDrive Files on Demand. Formaturile detaşabile sunt preferate.

HP Envy 13 este un laptop stilat, cu design metalic şi este disponibil pe auriu palid sau argintiu natural sau procesoare quad core Intel de generaţie a opta. Avem şi grafică NVIDIA GeForce MX150 şi autonomie de până la 14 ore. Vine în această lună de 999 dolari.

HP Envy x360 13 este un convertibil cu diagonală de 13 inch şi cu soluţii AMD Ryzen la interior, în frunte cu grafică Radeon Vega. Ştie procesare multi thread, are soluţii grafice puternice (integrate) şi autonomie de până la 11 ore. Va veni în această lună de la suma de 759.99 dolari.

Trecem iarăşi la laptopuri clasice, cu HP Envy x360 15, care rămâne un device versatil, dar ceva mai mare. Ştie Windows Ink, are variante cu procesor Intel sau AMD, stocare generoasă de mulţi TB şi mult RAM. Pune la bătaie display-uri până la rezoluţie 4K şi are preţ până la 749.99 dolari în varianta AMD şi 869.99 dolari în cea Intel.

HP Envy 17 este un laptop care vine cu ecran 4K, grafică NVIDIA GeForce MX 150, memorie Intel Optane şi autonomie de până la 10 ore. Produsul va sosi în această lună via HP.com la preţul de pornire de 1049.99 dolari.

A apărut şi un PC AIO cu ecran curbat, HP ENVY Curved AIO 34. Are placă grafică NVIDIA GTX 1050, încărcare wireless în suport pentru a alimenta telefoane mobile şi extra securitate, plus o cameră pop up. Şi acest produs vine în luna curentă, la suma de 1399.99 dolari. Diagonală este de 34 inch, iar procesoarele sunt Intel Core-uri de generaţie a opta.

Încheiem cu HP Envy Desktop, cu un design minimalist şi compact, procesoare Intel Core i de generaţie a opta, placă grafică NVIDIA GTX 1080 şi memorie Intel Optane. Este un tower vertical, cu toate porturile în faţă, drive-ul optic orientat vertical şi un look elegant. Costă de la 799.99 dolari în sus.