HP anunţă căştile de gaming Mindframe, cu răcire pentru urechi; Debutează şi un nou mouse şi tastatură de gaming

0
1482

HP nu a lansat doar un laptop de gaming astăzi, ci şi o pereche de căşti de gaming inedite, HP Mindframe. Sunt inedite pentru că oferă răcire pentru urechi, printr-o funcţie de termoreglare ce menţine temperatura în limite rezonabile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este primul headset cu tehnologie de răcire activă a zonei urechilor. Ea este controlată prin softul Omen Command Center, iar soluţia de răcire activă se bazează pe un mecanism termoelectric de la interiorul cupelor căştilor. Acesta conduce căldura din camera acustică spre exterior, aşa că veţi putea să vă concentraţi pe gaming fără să vi se mai încingă urechile sau capul.

HP a creat o bandă a căştilor mai uşoară şi care se poate regla intuitiv. Are distribuire egală a greutăţii şi perne moi pentru urechi. Imersivitatea e asigurată de acustica 3D spaţială şi de surround-ul 7.1 (virtual). Avem şi suport DTS Headphone: X. Microfonul integrat este unul unidirecţional, cu anulare a zgomotului de fond şi poziţie ajustabilă. Reţineţi că aceste căşti se pot conecta la PC, laptop, tablete sau chiar telefoane. Nu avem preţ pentru acest accesoriu.

A debutat şi HP Sequencer, o tastatură de gaming cu switchuri mecanice şi cu senzori optici. Astfel, pe lângă mecanismul mecanic, există şi unul optic care înregistrează contactul cu o rază de lumină. HP afirmă că produsul său are o rată de răspuns de 10 ori mai mare decât un switch metalic. Ideea de switch optic se aplică şi la noul mouse, HP Reactor Mouse.

Tot un produs de gaming, acesta oferă mecanismele noi pentru butoanele principale şi secundare. Avem şi un senzor optic de 16.000 dpi şi acest mouse este total personalizabil. Cablul din aluminiu al mouse-ului reprezintă o premieră aici. El va fi mereu plat indiferent de mediul în care îl folosiţi. Tastatura costă 179.99 dolari şi vine în iulie, iar mouse-ul costă 79.99 dolari şi vine tot în iulie.