Hotel special pentru gameri; Iată cel mai nou proiect Atari, care te ţine mereu „în joc”

0
1782

Mărturisesc că am fost surprins când am aflat că există hoteluri cu tematică Nutella sau Taco Bell, dar un hotel de gaming nu mi se mai pare aşa bizar. Ce e bizar e că nu îl face Sony sau Nintendo, ci tocmai Atari, care se tot chinuie să ne aducă o consolă retro nouă de ceva vreme (VCS). Hai să vedem cum le merge cu ospitalitatea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atari a mai avut proiecte ciudate în ultima vreme, inclusiv o criptomonedă, dar şi o pălărie cu difuzoare. Acum vrea să inaugureze un lanţ de hoteluri, care sună a iniţiativă ce necesită fonduri uriaşe, mult peste produsele hardware clasice. A apărut deocamdată doar un site cu randări ale hotelului, care arată ca un fel de sediu de corporaţie diabolică dintr-un joc video. Camerele puse la dispoziţie ar oferi „cele mai noi modalităţi de divertisment virtual şi augmentat”.

Unele din sălile de conferinţe din noile hoteluri vor fi folosite pentru conferinţe de gaming sau evenimente eSports. Atari Hotel va începe să fie construit în Phoenix, Arizona în această primăvară şi e doar începutul unui lanţ de hoteluri, care se va extinde în Las Vegas, San Francisco, Seattle, Austin, Chicago. Atari a pus la dispoziţie şi un formular de completat dacă vrei să fii anunţat când e gata hotelul.

Atari are în portofoliu peste 200 de jocuri şi francize şi a semnat o înţelegere cu GSD Group pentru a construi aceste locaţii. Hotelurile vor include spaţii de co working, restaurante, baruri, brutării, o sală de cinema şi o sală de fitness. Atari va primi 5% din venituri şi practic doar şi-a cedat brandul pentru proiect.