Philips a anunţat noile televizoare OLED 805/855, cu procesor de imagine P5, AI, iluminare Ambilight

0
1534

Philips TV a anunţat săptămâna trecută noi televizoare OLED, modelele 805/855, care vin cu funcţii AI, dar şi generaţia a patra de procesoare de imagine P5. Philips a anunţat de fapt multiple alte modele noi, premium, iar pe lângă OLED au debutat şi unele cu panou LCD. Aflăm şi că pe viitor vom vedea suport Disney+ pe aceste TV-uri. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile modele OLED cu diagonală de 55 inch de la Philips vor începe să se vândă în România din trimestrul 3 al acestui an. Caracteristicile noilor TV-uri OLED includ un procesor P5 de generaţie a patra care a fost antrenat la nivel de machine learning cu multe clipuri pentru a învăţa setările ideale. AI-ul poate împărţi conţinutul în 5 categorii: Peisaj / natură, tonul pielii, sport / mişcare, negru / contrast şi animaţie. Avem şi iluminare Ambilight pe 3 laturi, dar şi Android TV Pie la bord. Sistemul audio are multiple difuzoare integrate şi e atât de performant că nu o să ai nevoie de soundbar. Are output de 50W.

Philips a folosit materiale premium pentru TV-urile sale, precum pielea naturală şi metalul. OLED805 vine cu un design şanfrenat al bazei (standul) finisat în crom închis, iar OLED855 are un nou suport central înclinat pe masă, tot pe crom închis. Generaţia a patra de procesor P5 oferă performanţe HDR mai bune, inclusiv pentru sursele HDR10 şi HDR10+. Avem parte şi de Dolby Vision şi tehnologia Perfect Natural Reality, care oferă un contrast imbunătăţit, impresie mai profundă şi reproducere mai realistă a reflecţiilor.

Pentru o uşurinţă mai mare de utilizare, primim şi Google Assistant şi Amazon Alexa la bord. Ambele modele noi, OLED 805 şi OLED855 vin cu o telecomandă nouă, premium, cu butoane retroiluminate într-un finisaj metalizat. Părţile laterale şi spatele telecomenzii sunt înfăşurate într-un material premium: piele de la Muirhead.

Mai multe detalii despre televizoarele LCD ale copaniei şi cele cu acustică Bowers & Wilkins aflaţi de la Smartv.ro