Facebook le recomandă celor 2 miliarde de utilizatori să-și revizuiască setările de confidențialitate

0
1681
Facebook
Facebook

Finalul de lună ne aduce și vești proaspete de la Facebook, prin persoana CEO-ului Mark Zuckerberg care a vorbit despre modul în care va evolua rețeaua de socializare. Aflăm pe această cale detalii despre planurile companiei în ceea ce privește intimitatea datelor și ce ni se recomandă ca utilizatori.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, compania recomandă celor aproximativ 2 miliarde de utilizatori din jurul lumii să-și revizuiască setările de confidențialitate. Toți acești useri vor primi în săptămânile ce urmează o notificare prin care li ce cere revizuirea acestor setări. Este vorba despre setări prin care putem controla cine ne poate vedea postările/informațiile sau seta alerte de login.

Facebook
Facebook

De asemenea, tot de aici putem vedea cu ce aplicații 3rd party împărtășim datele de pe Facebook. Aflăm pe această cale faptul că rețeaua de socializarea a lansat și o unealtă specială numită Off-Facebook Activity (Activitatea în afara FB). Tool-ul de față ne permite să vedem ce informații obține Facebook despre noi de la companii 3rd party.

Aceste informații constă în preferințele noastre pentru a ni se livra reclame. La cerere aceste date stocate și colectate de către Facebook pot fi șterse din contul tău de utilizator dacă dorești. Nu în ultimul rând avem și funcția de notificări login.

Conceptul din spatele acesteia este destul de simplu, astfel că vom fi alertați ori de câte ori o aplicație 3rd party va utiliza informațiile noastre de login.