Honor Earbuds 2 SE au debutat oficial! Căști wireless in-ear cu ANC și autonomie generoasă

0
882
Honor Earbuds 2 SE
Honor Earbuds 2 SE au debutat oficial! Căști wireless in-ear cu ANC și autonomie generoasă

Honor este cunoscut drept sub-brand al companiei-mamă, Huawei. Totuși, de ceva timp a devenit companie independentă și și-a recâștigat dreptul de a folosi procesoare terțe pentru terminalele sale și chiar servicii Google. Ieri au debutat trei noi smartphone-uri, din seria Honor 50. Alături de acestea totuși, au sosit și căștile Honor Earbuds 2 SE. Acestea sunt căști true-wireless cu ANC și autonomie generoasă. Toate detaliile despre acestea se regăsesc în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Honor Earbuds 2 SE este primul model de căști true wireless lansat de către compania după despărțirea de compania mamă – Huawei. Acestea au un design in ear și sosesc cu ANC, pentru reducerea zgomotului de fundal. Vor sosi pe negru sau alb, iar prețul lor va fi de doar 73 de dolari. Fiecare cască prezintădouă microfoane care vor ajuta la anularea activă a zgomotului și la funcționalitatea AI.

Utilizatorii primesc și Transperency Mode care le va permite să audă sunetele din jur, chiar și voci. Driverele au 10mm, iar diafragma este compusă din compozit de polimer și o bobină mobilă. Tuning-ul este și el precis, asigurând o calitate audio optimă. Designul seamănă totuși cu cel al căștilor FreeBuds 4i, de la Huawei, care se comercializează deja pe plan local la un preț atractiv. Honor Earbuds 2 SE aduc conectivitate Bluetooth 5.2 și latență scăzută pentru gaming. Fiecare cască prezintă o baterie de 55 mAh la interior, asigurând o autonomie de 10 ore. Cutiuța de transport are o baterie de 410 mAh, iar împreună asigură până la 32 de ore de playback muzical continuu.

Căștile se încarcă via port USB-C și avem și încărcare rapidă. Se pare că doar 10 minute de încărcare sunt suficiente pentru 4 ore de playback.