Honor confirmă lansarea unor noi televizoare Smart și promite inovații revoluționare

1
932
Honor

Printre zvonurile care au tot circulat în online încă de pe finalul anului 2018 și până în prezent se numără și cel referitor la lansarea unor noi televizoare Honor pe piață. Acest sub-brand Huawei a mai avut televizoare în portofoliu în urmă cu doar câțiva ani, dar acum pregătește o revenire.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Confirmarea lansării de noi televizoare a venit chiar în aceste zile atunci când președintele Honor, George Zhao a discutat cu presa despre subiect. El a declarat că un nou smart TV Honor se va lansa în perioada următoare și că acesta nu va fi un simplu televizor, ci unul revoluționar.

Ni se promit inovații interesante aici și aflăm că principala noutate este reprezentată de către funcția “Smart Screen TV“. Aceasta se referă la o combinație dintre Smart TV și Internet TV și pare că avem de-a face cu o integrare puternică a televizorului cu alte dispozitive smart.

Un asemenea televizor Honor ar putea servi pe post de hub central pentru controlul celorlalte dispozitive smart din casă și va permite și sharing-ul de pe smartphone. Așteptăm mai multe detalii și poate curând vedem și primele materiale teaser!