ASUS ROG Phone 2 apare acum în imagini live, seamănă mult cu predecesorul

0
531
ASUS ROG Phone 2

În ultimul an segmentul de telefoane de gaming a accelerat teribil și cred că există pe piață acum o duzină de smartphone-uri de gen. ASUS ROG Phone 2 este următorul mega hit din domeniu, care a scăpat până acum în benchmarkuri și o confirmare de CPU Snapdragon 855 Plus. Acum apar și primele fotografii reale.

Publicitate

Fotografiile au fost postate pe rețeaua de socializare chineză Weibo de către o sursă anonimă. Vedem că ASUS a păstrat limbajul de design de pe primul ROG Phone și că oferă în continuare difuzoare frontale stereo. Apar și o serie de opțiuni pentru ecran, reglat la refresh rațe de 60, 90 sau 120 Hz.

ASUS ROG Phone 2

Vedem și că interfața este personalizată, având la dispoziție un soi de ROG UI aplicat peste Android. Judecând după mâna persoanei de aici, dar și comparând telefonul cu tastatura, pare să fie un dispozitiv de mari dimensiuni. Nu m-ar mira ca ASUS să fi crescut diagonala.

ASUS ROG Phone 2

Așteptăm acum și informații despre camere, unul dintre punctele slabe ale lui ASUS ROG Phone și unde ar fi nevoie de upgrade. ASUS ROG Phone 2 ar trebui să vina cu procesor Snapdragon 855 Plus, 12 GB RAM și aici se cam termină informațiile deduse din acel benchmark.

Pe 23 iulie va fi dezvăluit oficial terminalul în China și se zvonește că debutează la pachet cu exclusivități din lumea jocurilor.