HBO prezintă primele teasere pentru ultimul sezon Game of Thrones, seriale din 2019

0
1516

Odată cu finalul de sezon „Sharp Objects”, HBO a făcut public şi un trailer cu producţiile sale din anul 2019. La loc de cinste este ultimul sezon „Game of Thrones”, împreună cu o surprinzătoare apariţie a lui „True Detective” sezonul 3. Vă recomand să vedeţi trailerul mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte dar vara trecută practic a picat Internetul când lumea dădea năvală să descarce episoadele scăpate pe web înainte de vreme din „Game of Thrones”. S-a lăsat cu hacking şi acuzaţii aruncate în toate părţile. Acum ne apropiem de finalul poveştii lui Daenerys, Jon Snow şi clanul Lannisterilor. Dacă priviţi fugitiv noul trailer o să fiţi dezamăgiţi, pentru că pare că vedem scene din episoade deja difuzate din serial.

https://www.youtube.com/watch?v=ouA24T1Tz-Y

Dacă vă uitaţi cu atenţie apare totuşi şi o scenă în care Jon Snow o îmbrăţişează pe Sansa Stark şi câteva mini scene de lupta ce par noi. Practic se confirmă că Jon Snow ajunge la Winterfell teafăr din nou, asta dacă va mai există vreun Winterfell acum că a picat Zidul în sezonul 7. HBO nu a confirmat încă momentul când va începe difuzarea ultimului sezon şi tot ce ştim e că va sosi în prima jumătate a anului viitor.

Aş paria pe vara viitoare şi din câte ştiu doar 6 episoade extra lungi vor fi difuzate. În altă ordine de idei vedem şi teasere pentru sezonul 2 din „Barry”, noul sezon de „Veep”, multi premiatul „Big Little Lies” şi Frames Franco şi filmele XXX din „The Deuce” mai primesc o şansă.