Hackul HBO de 1.5 TB a afectat şi Game of Thrones, care a pierdut date, inclusiv scenarii

2
1683

Vă e frică de spoilere legate de cel mai nou episod Game of Thrones? Cum sună un spoiler pentru episodul final al seriei? Aşa ceva ar putea să apară pe Reddit în curând, pentru că HBO a suferit un atac cibernetic de anvergură, în cadrul căruia au fost furaţi şi 1.5 TB de date, inclusiv unele legate de Game of Thrones.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Episoade din serialele „Ballers” şi „Room 104” care au fost furate au fost deja postate online, împreună cu un presupus scenariu pentru următorul episod din „Game of Thrones”. Hackerii au promis că alte scăpări urmează. HBO a contactat firme de securitate cibernetică şi nu m-ar mira ca şi FBI să intre pe fir, cum se întâmplă în cazuri de gen.

Şi Sony a fost hackuită serios la un moment dat, când toate filmele cu potenţial de Oscar sau premii au ajuns online. Am văzut mii de mailuri ale celebrităţilor, contracte în exclusivitate pe atunci, plus alte detalii interne. Acest hack nou e totuşi ceva mai mic şi ar putea totuşi să includă unul sau două noi episoade Game of Thrones nelansate încă.

Sezonul 7 din Game of Thrones are doar 7 episoade şi se va încheia pe 27 august. Sezonul 8 este de altfel ultimul şi va sosi în 2018, cu doar 6 episoade. Fanii GoT nu trebuie să îşi facă griji, pentru că deja se lucrează la spinoff-uri axate pe cei care slujesc în Night’s Watch. Atenţie mare la scăpări totuşi şi nu vă recomand să descărcaţi ce apare pe web, pentru că HBO ar putea fi cu ochii pe scăpări.