iPad Pro cu breton, Apple Watch cu ecran mai mare şi 3 iPhone-uri; Iată ce pregăteşte Apple pentru lansare luna viitoare

0
2631

Dacă până acum scăpările legate de colecţia de toamnă a produselor Apple din 2018 au fost mai degrabă disparate şi contradictorii, ele sunt canalizate acum pe acelaşi făgaş de către Bloomberg. Editorii publicaţiei citează chiar surse din cadrul Apple, care au vorbit despre noile modele iPad, despre noul Apple Watch şi noile iPhone-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cele 3 iPhone-uri noi erau deja arhicunoscute şi datele problemei rămân la fel: iPhone Xs cu ecran de 5.8 inch OLED, iPhone Xs Plus (sau XL) cu ecran OLED de 6.5 inch şi iPhone 9/ iPhone SE 2 cu ecran de 6.1 inch LCD. Se pare că există ceva confuzie la nivel intern în Apple, iar câţiva oficiali ai companiei se tem că publicul nu va şti care e flagshipul real, iPhone Xs sau Xs Plus.

Mai aflăm şi că vom vedea un Apple Watch nou, aşa numitul Apple Watch Series 4, cu un ecran mai mare încadrat pe un corp cu aceleaşi dimensiuni ca şi până acum. Ecranul ar fi unul aproape edge to edge, iar sursele mai afirmă că vedem o nouă serie de curele, un CPU nou şi probabil şi extra RAM. Nu m-aş mira să apară şi noi senzori şi noi funcţii de monitorizare fitness sau a sănătăţii.

În ce priveşte zona tabletelor, aici Apple va aduce două noi modele iPad Pro, unul de 11 inch şi unul de 12.9 inch. Ambele renunţă la butonul Home şi scannerul de amprente, înlocuite cu scanner facial Face ID şi breton. Vor avea control prin gesturi în stilul lui iPhone X şi muchii foarte înguste. Data de 12 septembrie este vehiculată pentru debutul acestor produse şi am mai putea să vedem şi un desktop Mac la eveniment.

Analistul Ming-Chi Kuo se aşteaptă la vânzări mai bune pentru noile modele iPhone X faţă de cele de anul trecut.