Hasselblad 907X este un nou aparat foto de format mediu; Debutează alături de spatele digital CFV II 50C

0
1326
Hasselblad 907X

Din partea suedezilor de la Hasselblad sosesc astăzi noutăți în lumea foto și anume body-ul de aparat foto mediu intitulat Hasselblad 907X, respectiv spatele digital CFV II 50C. Prin aceste două produse, fotografii vor putea captura imagini digitale în format mediu având de partea lor o experiență clasică Hasselblad.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit declarațiilor date de către companie, acest nou body și spatele digital „vor conecta istoria fotografică Hasselblad într-un singur sistem”. Aflăm faptul că spatele digital CFV II 50C conține un senzor CMOS de 50 megapixeli care măsoară 43.8 x 32.9 mm.

În partea din spate a acestui „spate digital” găsim un ecran touchscreen rabatabil ce poate fi poziționat în funcție de preferințe pentru a modifica setările, vizualiza fotografiile realizate sau naviga printre meniul aparatului. Tot în spate este integrată și bateria reîncărcabilă via port USB-C.

Cât despre body-ul ultra-compact 907X, acesta oferă cea mai mică opțiune posibilă pentru utilizarea unui spate în sistem V. Este compatibil cu toate obiectivele Hasselblad X System și se pot folosi adaptoare pentru utilizarea de obiective din seriile H, V, XPan. De asemenea, sunt dezvoltate și o serie de accesorii care includ un Control Grip și un vizor optic extern.

Pentru moment Hasselblad nu a dezvăluit prețurile acestor produse, detalii ce vor ieși la iveală în următoarele luni.