GoPro Hero 8 Black şi GoPro Max devin oficiale: camera de acţiune cu accesorii multiple şi filmare la 360 grade

0
2136

Zvonurile despre noi camere GoPro pluteau pe Internet deja de luni bune. Se concretizează astăzi, GoPro anunţând modelele GoPro Hero 8 Black şi GoPro MAX. Pentru flagship se pariază pe accesorii, iar MAX este o nouă tentativă de cameră robustă cu captură la 360 de grade.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Hai să le luăm pe rând!

GoPro Hero 8 Black

GoPro Hero 8 Black vine cu un nou design, care găzduieşte un sistem special mount pentru accesorii. Acesta este integrat direct în carcasă, deci nu mai aveţi nevoie de add-on-uri complicate cu acest scop. Noua variantă este cu 14% mai uşoară decât predecesorul şi pierde conectorul HDMI. Integrează un senzor de 12 megapixeli şi un procesor GP1, preluate de la modelul de dinaintea sa.

Avem totuşi software nou şi procesare mai bună în HDR. HyperSmooth 2.0 este un nou sistem de stabilizare a imaginii, iar filmarea se face până la 4K în 60 FPS. Captura slow motion se realizează în Full HD la 240 FPS. Sunt şi funcţii interesante ca Live Burst aici, care va replica într-un fel ceea ce oferă Apple cu Live Photos. Produsul se va vinde de pe 24 octombrie la suma de 430 de euro.

GoPro pune la bătaie 3 accesorii pentru acest dispozitiv: un Display Mod, care adăugă un ecran de 1.9 inch, un Light Mod (un reflector de 200 lumen rezistent la apă) şi un Media Mod. Acesta este un modul care se înfăşoară în jurul camerei şi îi adaugă porturi HDMI, USB-C, jack audio de 3.5 mm, plus sloturi pentru accesoriile de mai sus. Accesoriile costă 80 euro, 50 de euro şi 80 de euro în ordinea mai sus amintită.

GoPro MAX

GoPro MAX este încă o încercare de a cuceri piaţa camerelor ce filmează la 360 de grade. Este succesor spiritual pentru modelul Fusion din 2019 şi vine cu un ecran de 1.9 inch, dar şi două camere, de 16.6 megapixeli şi 5.5 megapixeli. Aceasta din urmă oferă captură panoramică foto la 270 de grade. Putem filma la 360 de grade în 5.6K la 30 FPS. Filmarea standard este 1440p la 60 FPS.

În plus streaming-ul video live se face în Full HD la 60 FPS. Stă bine şi pe partea de acustică, cu 6 microfoane, folosite pentru a captura sunet special, la 360 de grade. Sistemul de stabilizare HyperSmooth Max este la posturi pentru a anula toate accidentările şi denivelările. GoPro promite chiar că poţi pune camera pe câini şi stabilizarea va face faţă.

Vine pe 24 octombrie la suma de 530 de euro.

Galerie foto produs GoPro Hero 8 Black/ GoPro MAX: