eMAG anunţă data lui Black Friday 2019, logo nou + returnări de produse pe bază de EasyBox

0
1485

eMAG a avut un eveniment important astăzi, în cadrul căruia a anunţat revelionul de shopping al anului 2019. Evident e vorba despre Black Friday, care în acest an are loc pe 15 noiembrie. Dar evenimentul a fost mult mai complex de atât, marcând şi debutul unui logo nou pentru eMAG, dar şi al unei noi modalităţi de a returna produse.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflaţi că pe 15 noiembrie are loc marea zi a reducerilor de preţuri, discounturilor şi ofertelor speciale. Pe lângă produsele vândute de eMAG.ro se vor aplica reduceri şi la cele ale partenerilor din Marketplace. Ne aşteptăm la reduceri la telefoane, PC-uri, laptopuri, produse de cosmetică, ba chiar şi lingouri de aur şi automobile. În plus se vor găsi şi console de jocuri, accesorii de gaming, periferice, plus bilete la concerte şi festivaluri.

În cea mai ocupată zi a shopping-ului din 2018 eMAG a avut în ofertă peste 3 milioane de produse, plus oferte speciale ale partenerilor din Marketplace, 6100 la număr. Cu ocazia lui Black Friday 2018 eMAG a avut 9.5 milioane de vizite pe site şi 21.170 de comenzi, doar în primele 5 secunde. Au fost comandate produse în valoare de 460 de milioane de lei.

Printre produsele vedetă a fost un Galaxy S8 pe la 1499 lei parcă, dar şi un Xbox pe la 800 sau 900 de lei.

Spuneam şi ceva de un nou logo prezentat tot azi, cu un design în degrade, cum tot vedem la spatele telefoanelor în ultima vreme. Sunt schimbate şi conturile, cu un “e” şi un “G” ceva mai rotunjite. Iar chestiunea cu EasyBox e în felul următor: acum vei putea şi să returnezi produse folosind cutiuţele speciale pregătite de eMAG. Până acum le foloseai pentru a ridica produse cât mai rapid, fără a mai aştepta curierul. Doar primeai codul, deschideai cutia de la benzinăria din zona ta şi gata aveai iPhone 11 Pro primul la 12 noaptea pe 27 septembrie.

Începând din februarie 2020 poţi pune în EasyBox produsul pe care vrei să îl returnezi. Apropo, sistemul a fost unul care a prins în Capitală, unde 16% din comenzi sunt livrate via EasyBox.

Cât despre wishlist pentru Black Friday 2019, eu am ochit un televizor 4K Samsung pe la 1100 sau chiar 1000 de lei dacă ajunge acolo şi un PS4 Pro pe la 1200 de lei să zicem.

Sursa foto