Stranger Things sezonul 4 este confirmat de Netflix printr-un prim trailer (Video)

0
2114

De abia am văzut în iulie serialul “Stranger Things” sezonul 3 şi ne-am obişnuit cu tragedia lui (spoiler!) Billy şi iată că ne privim deja spre sezonul 4. Aventurile lui Eleven vor continua pentru cel puţin încă un sezon, conform celui mai nou teaser-trailer de la Netflix.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că de această dată acţiunea ar putea se mute dincolo de orăşelul Hawkins. Având în vedere că precedentele sezoane ale hitului Netflix au apărut vara, ne aşteptăm ca şi al patrulea sezon să înceapă în vara lui 2020, cel târziu în toamnă, cu posibile amânări totuşi. Sunt indicii că următoarele episoade ar fi axate pe familia Byers (Joyce, Jonathan, Will), dar şi pe Eleven, care s-ar putea muta din Hawkins.

Poate se vor duce în Indianapolis la Lonnie… Unul dintre cele mai apreciate personaje noi din sezonul 3 a fost Robin, jucată de Maya Hawke, care a adus o dimensiune LGBT show-ului. Fiica lui Ethan Hawke şi Uma Thurman, Maya ar putea reveni în sezonul 4, dacă are loc în noul plot. Netflix a promis de ceva vreme că vrea să extindă Stranger Things şi deja avem jocuri de mobil şi console, o serie care nu pare a se opri prea curând şi zvonuri despre un lung metraj.

Sezoanele 1 şi 2 au avut o pauză de 15 luni între ele, în vreme ce între 2 şi 3 au trecut 20 de luni. Teoretic asta plasează sezonul 4 prin octombrie 2020, dar s-ar putea duce chiar în primăvara lui 2021. Încă nu ştim dacă Jim Hopper (jucat de David Harbour) va reveni, pentru că teoretic a murit la finalul sezonoului 3.

Winona Ryder ar trebui să rămână în distribuţie, alături de Noah Schnapp şi Charlie Heaton. Millie Bobby Brown/Eleven s-a mutat cu ei după “moartea” lui Hopper, deci ar putea părăsi oraşul cu familia Byers. Promo-ul sezonului 4 include un ceas integrat într-un copac, o posibilă aluzie la călătorie în timp. Sezonul 3 s-a terminat şi cu o secvenţă în credits în care ruşii de la acea bază de experimente menţionau un aşa numit “american”. Poate doctorul jucat de Matthew Modine… care a “creat-o” pe Eleven.