Xiaomi Redmi 8 este următorul telefon ieftin hit, care tocmai a scăpat pe Internet

0
504

De la început de an se tot vorbeşte despre Xiaomi Redmi 7 drept unul dintre cele mai ieftine şi atractive telefoane pentru cei cu buget redus. Acum ne pregătim de sosirea succesorului său, iar Xiaomi Redmi 8 tocmai a apărut în imagini şi specificaţii pe web.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul a trecut deja pe autoritatea chineză TENAA pentru certificare şi acum apare pe site-ul operatorului China Telecom. Xiaomi Redmi 8 va sosi cu un ecran 720p+ de 6.21 inch şi face un compromis la design, folosind un corp din plastic colorat. Va sosi pe roşu, verde, albastru sau negru. La interior se află cel mai probabil acelaşi procesor Snapdragon 439 văzut şi pe Redmi 8A.

Va mai sosi cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi o cameră duală în spate. Aceasta are un senzor principal de 12 megapixeli şi secundar de 2 megapixeli pentru Bokeh, iar camera selfie are rezoluţie de 8 MP. Surprinde mai ales bateria de la interior, de 5000 mAh, care se încarcă via USB-C. Scapă teafăr şi jack-ul audio, se pare. Xiaomi Redmi 8 ar trebui să coste în jur de 974 de lei, ceea ce mi se pare uriaş, mai ales că Redmi 8A e în jur de 400 de lei sau chiar mai puţin.

Posibil ca preţul scăpat online să fie o greşeală. Redmi 8 ar trebui anunţat în această lună şi vine şi cu cititor de amprente montat în spate şi Android Pie cu MIUI 9 sau 10.