Google lucrează la o versiune de difuzor inteligent Home Max, cu acustică stereo

0
845

Acum că suntem la doar câteva zile distanţă de evenimentul Google care ne va aduce noile telefoane Pixel au început să abunde zvonurile despre produsele noi pe care urmează să le vedem. Printre ele se numără mai nou şi un difuzor inteligent, cunoscut deocamdată drept Google Home Max.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că de această dată vom vedea un difuzor ceva mai high end şi de dimensiuni mai mari, capabil să etaleze acustică stereo. Va fi un model premium, cu preţ pe măsură şi menit să concureze cu Sonos Play:3, dar şi cu Apple HomePod. Designul nu e cunoscut încă, dar având în vedere că boxa integrează difuzoare stereo, asta înseamnă că vom vedea un tweeter la bord, plus drivere duale midrange.

Nu e exclus să apară şi un woofer la pachet şi un sistem de microfoane cu sensibilitate crescută. Sursele afirmă că vom vedea un produs care e premium atât ca design, cât şi materiale folosite. Numele Google Home Max nu e totuşi bătut în cuie. În mod interesant, acest produs şi-a făcut apariţia şi la un focus group organizat de Google, împreună cu alte terminale care au scăpat în ultima vreme pe web.

E vorba despre noul Pixelbook şi o pereche de căşti smart. 4 octombrie se anunţă a fi o zi super ocupată, care ne va aduce atât debutul telefoanelor Pixel 2 şi Pixel XL, cât şi al lui Pixelbook şi probabil şi acest difuzor.