Google Pixelbook ar putea debuta pe 4 octombrie; aduce Chrome OS la pachet și costă 1200 dolari

1
940
Google Pixelbook

În cazul în care nu ați aflat încă, cei de la Google au programat un eveniment pe data de 4 octombrie – zi în care este așteptat debutul noilor smartphone-uri Pixel. Se pare că acestea nu vor fi singurele dispozitive prezentate la fața locului, asta pentru că pe listă se mai află și boxa Home Mini și laptop-ul Google Pixelbook.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Despre Google Home Mini tocmai ce v-am vorbit într-un articol precedent, așa că aici vă dezvăluim detaliile cunoscute despre Google Pixelbook. Bineînțeles este vorba despre un notebook, unul ce rulează sistemul de operare Chrome OS și care se va regăsi în zona high-end.

Ni se promite un design premium, funcții high-end și aparent un preț de pornire uriaș de 1200 dolari pentru varianta cu 128 GB de stocare. Pentru 256 GB veți plăti 1400 dolari, iar în cazul în care optați pentru modelul de top cu 512 GB spațiu de stocare, veți scoate din buzunar 1749 dolari.

De asemenea, se va oferi opțional și un stylus cu preț de 99 dolari, semn că ecranul va fi unul tactil. Totuși parcă suma de 1200 dolari ne face să ne îndreptăm mai repede către un notebook cu Windows la bord..