Aston Martin se apucă de submarine; Iată cum arată designul unui astfel de vehicul

0
845

Aston Martin are privilegiul de a fi fabricat de-a lungul anilor maşina preferată a lui James Bond, deci suntem surprinşi şi nu prea că acum lucrează la un… submarin. E vorba despre un concept deocamdată, iar designul a fost realizat în parteneriat cu Triton Submarines. Îl puteţi admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Proiectul vine sub numele de cod “Neptune” şi implică un design în formă literei “U”, cu două aripi ascuţite îndreptate în faţă. Este o abordare destul de hidrodinamică şi aparent avem şi un cockpit bombat, care oferă unghi de vizualizare la 360 de grade. Submersibilul combină elemente trademark de design Aston Martin cu tehnologia celor de la Triton.

Compania se ocupă cu submarine pentru cei cu dare de mână, dar realizează şi modele pentru oamenii de ştiinţă şi pentru explorare subacvatică. Siguranţa e prioritatea acestei firme, deci sunt şanse să vedem o ediţie limitată a acestui concept, mai ales că pare fezabil. Project Neptune se inspiră după un submersibil ce poate găzdui 3 persoane şi care există deja în portofoliul Triton.

Pot paria orice sumă că James Cameron îşi va adjudeca unul în secunda 2. Din păcate nu avem vreun detaliu despre motorizare, despre adâncimea sau viteza ce pot fi atinse. Cu puţin noroc submarinul Aston Martin va apărea în viitorul film James Bond cu Daniel Craig.