Google Home primește înca o actualizare; Chromecast și boxele inteligente Nest se pot acum sincroniza

0
1304
Google Home
Google Home primește înca o actualizare; Chromecast și boxele inteligente Nest se pot acum sincroniza

Scriam recent că aplicația Google Home a primit o nouă actualizare de design și funcționalitate. Aflăm astăzi că ne putem sincroniza boxele inteligente Nest cu Google Chromecast pentru urmărirea conținutului media.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Google a introdus recent gruparea audio dinamică prin intermediul Google Home pe Nest Hub și alte dispozitive smart. Caracteristica oferă posibilitatea de a adăuga sau a elimina dispozitivele din grupurile audio fără a fi nevoie de editarea acestora în prealabil. Această funcție a început să fie disponibilă săptămână trecută și ne permite să transmitem video prin Chromecast, în timp ce sunetul este redat pe boxele Nest.

Astfel, în noua interfața putem crea grupuri audio dinamice în care să integrăm atât dispozitivele pentru redare video, cât și pentru audio. Totuși, deși grupul dinamic este creat, opțiunea de proiectare este încă disponibilă în Youtube sau Disney+.

Aceasta ne permite să redăm conținut video prin Chromecast, în timp ce sunetul este asigurat de boxele Nest asociate grupului. Rata de succes însă, este variabilă. Unii utilizatori spun că funcționează bine prin aplicația YouTube, dar apar probleme când vine vorba de aplicații third-party precum Disney+.

Deși nu este încă o funcție stabilă, Google pare să-și consolideze ecosistemul prin noua opțiune. Vă reamintim că noul HomePod Mini de la Apple funcționează deja cu dispozitivele Apple TV, fiind posibilă crearea unui sistem de sunet complet. Momentan, această soluție ne permite doar să vedem cum ar decurge în viitor colaborarea dintre dispozitivele Google.