Noua actualizare Google Home aduce un nou aspect în aplicație și reintroduce posibilitatea de a seta rutine

0
1510
Google Home
Noua actualizare Google Home aduce un nou aspect în aplicație și reintroduce posibilitatea de a seta rutine

Actualizarea Google Home la versiunea 2.31 aduce în aplicație o serie de noi modificări care vor facilita utilizarea acesteia. În primul rând, Google a restabilit posibilitatea de a seta rutine, opțiune indisponibilă în urma update-ului din septembrie. Avem și o îmbunătățire pe partea de control media, acum accesibile mai ușor din ecranul principal al aplicației.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, pagina de control media integrează toate opțiunile necesare într-un singur loc, înlocuind meniul tip carusel disponibil până acum. Putem comuta între dispozitivele media mai ușor, chiar dacă acestea se află într-o altă cameră.

Deși meniul carusel avea un aspect mai plăcut, funcționalitatea iese în evidență de această dată, făcând aplicația mai practică și mai ușor de utilizat. Acum putem adăuga/elimina sau controla volumui unui dispozitiv fără a comuta între meniuri prin opțiuni de bifare/debifare.

După cum am menționat anterior, putem programa rutine prin intermediul asistentului Google, acum pe mai multe dispozitive. Tabloul de bord integrează butoane de redare, iar dispozitivele compatibile se află în meniul din josul paginii.

De asemenea, actualizarea Google Home 2.31 aduce și funcția de a selecta activitățile preferate în setările Wi-Fi, unde regăsim acum și opțiune pentru Gaming / Google Stadia. Momentan meniul este destul de simplu, dar ne putem aștepta ca Google să adauge mai multe controale pentru customizare și aici într-un viitor update.