Google Drive, Gmail şi Google Calendar vor ajunge în Outlook.com; Iată detalii despre integrarea lor

0
1783

Am fi crezut că Google Drive, Gmail şi Google Calendar sunt rivali aşa mari pentru produsele Microsoft Office încât nu erau şanse să vedem ceva interconectare între ele. Se pare că ne-am înşelat, iar mai nou Outlook.com va primi suport pentru toate 3.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Microsoft ar avea planuri să integreze Google Calendar, Gmail şi Google Drive în Outlook.com, iar testele au început deja. Captura de mai sus e realizată de către Florian B, utilizator Twitter care a primit acces la noua funcţionalitate, care îi permite să adauge un cont Google direct în Outlook.com. Îţi poţi lega contul Google cu cel Outlook.com într-un mod foarte intuitiv, iar ulterior, mailurile de pe Gmail, conţinutul de pe Google Drive şi calendarul Google Calendar vor fi sincronizate cu Outlook.com.

Deocamdată poţi adăuga doar un singur cont Google. Odată ce ai făcut acest lucru, poţi adăuga şi documente la mailuri, să îţi vezi calendarul şi să fii la zi cu mailurile de pe contul Gmail din aplicaţia Microsoft. Integrarea e similară cu cea din aplicaţiile Outlook de pe iOS şi Android. Inboxurile separate sunt organizate bine şi adăugate în sidebar-ul lateral. Cine nu foloseşte Office 365 sau OneDrive e practic cel mai câştigat, pentru că se poate baza pe Google Drive şi Docs şi ataşa documentele de acolo direct în Outlook.

Microsoft a confirmat deja că face teste, dar nu a oferit un deadline pentru lansarea variantei finale.

Sursa foto