Google Assistant primește funcție DND pentru boxe inteligente, replici pentru Broadcast, alte noutăți

0
792

Google Assistant a primit câteva noutăți în această săptămână, printre care și funcții destinate boxelor inteligențe. Pentru început acestea ajung doar în Statele Unite, dar pe viitor ar trebui să vină și în Europa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem integrare pentru Google Assistant Routines în aplicația Android Clock, dar și posibilitatea de a pune un terminal în mod Do Not Disturb cu ajutorul boxei inteligente. Aplicația Clock primește așa numitele in app routines, spre exemplu pornind lumina și redând știrile atunci când se trezește utilizatorul.

Noua funcție este doar un exemplu de utilizare inteligență a ecosistemului Google și Android. Utilizatorii Google Assistant își vor putea seta toate terminalele pe modul Do Not Disturb, cu o singură comandă: “Hey Google, silence my phone”. Nu avem încă o data de lansare pentru ea. Broadcast este o funcție care îți permite să transmiți un mesaj audio spre alte unități Google Home din casă sau din proximitate.

Google a adăugat recent și o funcționalitate care îți permite să răspunzi la un Broadcast, ca un soi de chat prin difuzoarele din casă. Replicile vor apărea ca un mesaj transcris, nu doar audio. Alte noutăți sunt unele pentru cei mici, precum setarea de viteză de playback pentru podcasturi și audiobook-uri.

Există și alarme tematice pentru cei mici, legate de francize LEGO sau Testoasele Ninja. 25 de noi povești pentru copii au fost adăugate în Google Assistant, împreună cu extra răspunsuri la întrebări de cultură generală.