Withings lansează purtabilul Pulse HR, revine pe piaţa de accesorii de fitness

2
1192

Withings a avut o istorie zbuciumată în ultimii ani, între achiziţia de către HMD Global şi apoi recumpărarea companiei de către fostul deţinător francez. Acum au început să reapară produsele sub brandul original, iar printre primele se numără purtabilul Pulse HR.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un fitness tracker cu design minimalist şi cu corp rezistent la apă. El vine după Steel HR Sport, un ceas inteligent hibrid cu rol de fitness tracker, de asemenea lansat recent. El a fost primul model din noua epocă Withings, iar al doilea este Pulse HR. Are GPS tracking, senzor pentru puls, notificări de la smartphone şi viaţa bateriei de 20 de zile. Precomenzile au început deja, iar trackerul se va livra în decembrie, la fix de sărbători.

Costă 129.95 dolari şi se găseşte atât pe Withings.com, cât şi pe Amazon. Din ce am înţeles Withings a vrut să readucă în actualitate produsul Withings Pulse, primul purtabil al companiei, lansat în 2013. Continuă să meargă pe ideea de purtabile cu curea moale din silicon, care se poate schimba cu curele de diferite culori. Alte culori vor sosi în ianuarie 2019.

Senzorul de puls este unul PPG, care este integrat în device şi măsoară pulsul utilizatorului la interval de 10 minute, pe parcursul zilei şi nopţii, oferind şi măsurători continue în timpul sesiunilor de fitness. Aveţi şi un afişaj complex legat de fitness în aplicaţia dedicată de pe mobil. Trackerul afişează sub formă de material scrollabil vertical pe ecranul OLED date despre calorii arse şi ţinte de atins.