AOC lansează noul monitor de gaming G2590PX/G2, în parteneriat cu echipa eSports G2

0
993

Colaborările dintre producătorii de echipamente de gaming şi echipe de eSports nu sunt noi, dar ajută gamerii să se orienteze spre cele mai bune produse. Ideea e următoarea: dacă un expert în domeniu foloseşte un echipament, e clar unul cu dotări ultra high end şi de calitate. AOC urmează această linie prin lansarea monitorului de gaming G2590PX/G2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este primul monitor realizat în parteneriat cu echipa G2 Sports. Este conceput în colaborare cu acest nume din zona eSports, una dintre cele cunoscute organizaţii din domeniu. Produsul are un design angular, cu muchii înguste şi păstrează lookul definitoriu al echipei G2. Vine cu o diagonală de 24.5 inch şi are rată de refresh de 144 Hz, timp de răspuns de 1 ms şi suport Free Sync.

Echipa G2 Esports a fost fondată în Berlin în 2013 de către jucătorul profesionist Carlos “ocelote” Rodriguez. Grupul a devenit campion al circuitului european în cadrul unei numeroase evenimente eSports. Noul monitor G2590PX/G2 se bazează pe linia de monitoare de gaming AOC G90 Series şi vine cu un panou TN, cu abordare edge to edge pe 3 dintre cele 4 laturi.

Are aspect 16:9, rezoluţie Full HD, suport FreeSync şi timp de răspuns de 1 ms. Pe partea de conectică avem porturi USB, HDMI-uri, DisplayPort, iar în spate mai găsim şi două difuzoare. Monitorul vine pe piaţă în luna decembrie, la preţul recomandat de 1719 lei.