Ford v Ferrari este cel mai aşteptat film cu maşini al anului, primeşte un nou trailer (Video)

0
2598

Se pare că Hollywood-ul a făcut o pasiune pentru filmele biografice, care deseori se lasă şi cu Oscar-uri. În ultimul am avut un film despre Elton John şi unul despre Queen şi Freddie Mercury, iar acum vom avea unul despre istoria maşinilor Ford şi Ferrari în cursa de la Le Mans din ’66. Avem un trailer nou mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Filmul are premiera pe 15 noiembrie, iar în rolurile principale îi avem pe excelenţii Christian Bale şi pe Matt Damon. Ambii sunt câştigători de premii Oscar şi vor fi prezentaţi drept creierele care au pus Ford pe hartă la cursa de la Le Mans, cu doar 90 de zile să pregătească un bolid care să distrugă dominaţia Ferrari. Filmul va include şi ceva umor, o scenă de cocoşisme masculine între protagonişti şi multă dramă specifică americanilor.

Matt Damon îl joacă pe Carroll Shelby, legendarul designer de la Ford, iar Bale îl joacă pe pilotul britanic Ken Miles. Acţiunea se petrece în anii ’60, mai precis în 1966, când Ford a încercat imposibilul: să creeze o maşină care să învingă Ferrari la cursa celebră de 24 de ore de la Le Mans. Filmul a fost deja proiectat la festivalul de film de la Toronto şi a primit recenzii pozitive, fiind deja văzut ca un candidat la premii Oscar.

În distribuţie se află şi Jon Bernthal, cunoscut ca „The Punisher” şi apărând şi în „The Walking Dead” şi mai nou în jocul de la Ubisoft Ghost Recon Breakpoint. Mai important mi se pare regizorul, James Mangold, cunoscut pentru hituri ca „Walk the Line” şi „Logan”. Ca să vă faceţi o idee despre presiunea asupra celor de la Ford, Ferrari a câştigat toate cursele de la Le Mans între 1960 şi 1965.

Iubitorii automobilelor de epocă şi ale curselor de anduranţă vor adora pelicula, dacă ne luăm după trailer.