Fender lansează o boxă Bluetooth cu design vintage, Fender Tweed Monterey

0
1056

Dacă Marshall a lansat tot soiul de boxe, amplificatoare şi chiar un telefon, Fender îşi asumă mai puţine riscuri de genul. Încearcă totuşi marea cu degetul, lansând boxa Bluetooth Fender Tweed Monterey Bluetooth.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fender sunt cunoscuţi pentru echipamente muzicale, instrumente muzicale, chitare şi amplificatoare. Având în vedere tradiţia companiei, era de aşteptat să vedem un produs care seamănă cu amplificatoarele sale clasice. E vorba despre design şi format, plus acea clasică curea de piele ce ajută să căraţi boxa mai uşor. Acest aparat nou integrează două woofere şi două tweetere capabile să “scoată” 120 de watt sunet.

După cum spune şi numele (Tweed), produsul este îmbrăcat în stofă, pentru un plus de eleganţă. Fender Tweed Monterey Bluetooth vine cu suport pentru AAC Bluetooth şi aptX, dar sunt şi alte variante de conectivitate, precum jack audio de 3.5 mm sau input RCA. Boxa cântăreşte aproape 7 kilograme, deci nu e chiar comodă de transportat.

Preţul este şi el piperat, la suma de 350 de dolari. Fender vinde acest device cu 3 finisaje diferite şi pe 3 nuanţe diferite. Celebrul beculeţ care se iluminează când aparatul e pornit este acum roşu în loc de albastru ca la modelul Blackface Monterey. Grila şi corpul acestui produs sunt inspirate de amp-urile Fender de acum multe decenii.