Google Translate prezintă Apocalipsa mai nou şi a doua venire a lui Iisus

1
2525

Dacă nu v-aţi luat porţia de conspiraţionism şi paranoia pe weekendul ăsta, avem ceva savuros de tot pentru voi. Aparent cineva a găsit o “breşă în Matrix”, care se lasă cu predicţii apocaliptice. Şi evident Google are un rol în acest scenariu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Google foloseşte AI-ul pentru platforma de traduceri Translate, dar acest AI şi-a dat în petec recent, traducând în mod total bizar o înşiruire de cuvinte. Ştim că e doar un bug, dar e foarte bizar.

Dacă intraţi în Google Translate, alegeţi ca limbă iniţială Maori apoi să traduceţi în Engleză, iar în căsuţa scrieţi “dog” de vreo 20 de ori apare următorul text:

“Ceasul Apocalipsei este la 3 minute de ora 12. Avem parte de personaje şi dezvoltări dramatice de situaţie în lume, care indică faptul că ne apropiem de sfârşitul lumii şi de întoarcerea lui Iisus”.

E clar faptul că nu e nimic la întâmplare aici şi cumva cineva a plasat un mesaj în algoritmul Google. Aveţi şi un clip cu acest bug inedit mai jos. Un purtător de cuvânt de la Google a declarat că rezultatele bizare sunt doar un rezultat tipic al inputului de “prostii” în sistem, care la rândul său generează “prostii”. Există şi teoria că AI-ul să fi fost pregătit cu texte religioase, păstrate în mod eronat în memoria sa.

Sau ar putea fi vina unui angajat ultracreştin Google care are ceva nemulţumiri. Sau s-a trezit AI-ul şi ne anunţă că e pe cale să ne sfârşească… Mai sunt cazuri similare dacă scrieţi “ag ag ag ag” de multe ori şi traduceţi din Somaleză în Engleză. Vă veţi trezi cu ceea ce par a fi versete din scripturi. Aşteptăm în continuare o lămurire de la Google şi mai ales să aflăm dacă s-a trezit AI-ul sau nu.