eMAG organizează Zilele Electrocasnicelor în perioada 14 – 21 august; Iată câteva reduceri!

0
1072

Cei care au în plan reamenajarea locuinței pot profita de acum de oferta eMAG numită Zilele Electrocasnicelor ce are loc în perioada 14 – 21 august. Ni se propun reduceri la o gamă variată de produse, de la aparate de aer condiționat, la combine frigorifice și aparate pentru bucătărie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dacă zăboviți ceva timp puteți găsi o reducere cu adevărat atractivă, dar ar fi bine ca înainte să verificați și alte magazine pentru a vă asigura că faceți o alegere înțeleaptă. Prin oferta eMAG am găsit și aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12INVB ce costă 1.149 lei.

Heinner HAC-12INVB

Are o capacitate de răcire de 12000 BTU și ca funcții speciale primim aici un filtru anti-praf, unul de tip catalizator rece, funcție de dezumidificare, încălzire și detectare pierdere agent frigorific. Este o ofertă atractivă asta dacă nu mai aveți de gând să suportați căldura de afară preț de încă 2 luni pe puțin.

Samsung RB31FDRNDSA

De asemenea, sunt opțiuni și din categoria Aparate Frigorifice, aici fiind plasată în plan central combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA ce costă numai 1.599 lei. Are o capacitate de 310 litri, face parte din clasa A+ și beneficiem de tehnologia specială Full No Frost.

Înălțimea sa este de 185 cm și un plus este acela că ni se oferă un dispenser de apă. Are un design premium și nota de 4.68 din 5 obținută pe seama a 391 review-uri postate pe eMAG.ro reprezintă încă un motiv că avem de-a face cu un produs de calitate. Găsiți întreaga ofertă Zilele Electrocasnicelor pe eMAG.ro!