DeLorean DR-7 va fi succesorul celebrului DMC-12; o mașină zburătoare pregătită de nepotul lui John DeLorean

0
989
DeLorean Airspace

Anii 1980 ne-au adus și celebra franciză Back to the Future, serie de filme sci-fi ce familiariza cu conceptul de călătorie din timp. Pentru prezentarea acestei călătorii era folosit un automobil futurist la nivel de design pentru acea vreme, adică DeLorean DMC-12, creația lui John DeLorean.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La mai bine de 30 ani de ani de la apariția acestui vehicul aflăm că nepotul creatorului are în plan construirea unui automobil zburător. Cu un asemenea nume răsunător pare că succesul este de partea lui Paul DeLorean, dar cum va înfrunta el greutățile producției rămâne de văzut.

Este un plan riscant și pare destul de greu de realizat pentru moment, dar Paul nu se lasă descurajat. Aflăm că automobilul numit DeLorean DR-7 va fi un coupe destinat transportului personal, unul echipat cu un două motoare de avion plasate în față și în spate, concept similar cu cel afișat mai sus.

Descoperim că Paul a construit deja o machetă a acestui mijloc de transport ce ar măsura 9.14 metri în lungime și 5.63 metri în lățime. Aripile se vor plia pentru situațiile în care posesorii vor să bage automobilul în garaj, cu toate că o așa mașină-zburătoare nu merită ascunsă de ochii lumii.

Pe deasupra acest produs va beneficia și de o propulsie electrică autonomă cu autonomie de până la 193 kilometri. Nu știm exact cum funcționează întreg sistemul și cât de scump va fi un asemenea vehicul zburător. Vor fi necesare legi speciale și mai devreme de 2040 – 2050 nu cred că vom vedea așa ceva pe geam..