Cel mai mare panou OLED vine de la LG și îl puteți admira în mall-ul din Dubai! Are 14 metri în lungime!

0
881
Panou OLED

Sud-coreenii de la LG Display sunt cunoscuți pentru panourile OLED create, acestea urmând a debuta din acest an și pe un nou smartphone numit LG V30. Cu toate acestea, televizoarele rămân favoritele acestei tehnologii, iar pentru a-și arăta măestria LG a ridicat un ditamai ecranul OLED de 14 metri lungime.

Publicitate

Gigantul display a fost instalat în mall-ul din Dubai și este compus din 820 panouri OLED de 55 inch care au în total o lungime de 14 metri și o lățime de 50 metri. Recordul a fost deja recunoscut de Guiness World Records și s-a oferit astfel titlul de “Cel mai mare display OLED din lume”.

Panou OLED

Mărimea combinată este de aproximativ 700 metri pătrați și aparent 4 terenuri de volei ar însuma această distanță. Se ajunge la un număr impresionant de 1.7 miliarde de pixeli și la o distanță de 11 kilometri atunci când toți pixeli sunt puși unul lângă altul. Acesta este instalat la primul etaj al mall-ului și afișează un streaming live al acvariului din incinta mall-ului.

Ca un fapt divers, mall-ul din Dubai este și cel mai mare mall din lume unde peste 80 milioane de oameni ajung anual și unde se află peste 1200 magazine.