Elon Musk sugerează că acea camionetă Tesla aflată în dezvoltare ar fi un model “mini”

0
997

Săptămâna trecută Elon Musk a postat pe web legat de faptul că evenimentul Tesla dedicat camionetei electrice a companiei a fost amânat până pe 26 octombrie. Atunci am aflat că vehiculul va fi “o bestie”, dar în acest weekend declaraţiile CEO-ului s-au temperat şi am aflat că acea camionetă va fi un vehicul “mini”.

Publicitate

Ni s-a promis o aderenţă şi o forţă deosebită pentru acel pickup truck de tip semi. Elon insistă legat de faptul că această maşină ar putea trage după ea orice camionetă diesel chiar şi pe un deal. Ştim că în acest moment Tesla are în dezvoltare 3 vehicule: un crossover Model Y, un pickup truck şi un Roadster nou. Camioneta e cel mai atipic şi inedit automobil dintre acestea şi singurul care ar merita un eveniment dedicat şi nu unul la care să debuteze cu celelalte două.

Elon a postat pe web şi că e posibil să producă şi o versiune mini a lui “Tesla Semi”. Un vehicul utilitar care e şi compact, dar şi spaţios e greu de obţinut. E ştiut că americanilor le plac maşinile masive, uriaşe, mari, dar când “mini” apare în ecuaţie publicul poate strâmba din nas. Se pare că vehiculul ar fi mai puţin utilitar deci, ci mai degrabă o camionetă pentru cei pasionaţi de camionete, doar de dragul hobbyului.

Zvonurile afirmă că acest “Semi Mini” va folosi elemente şi componente de la Model 3. Se discută despre motoarele lui Model 3, câte unul pentru fiecare roată. Aflăm mai multe pe 26 octombrie, dacă nu apar scăpări până atunci.