Elon Musk își scoate prototipul de pickup futurist la plimbare prin LA; Tesla Cybertruck apare în public

0
1323
Tesla Cybertruck

Au trecut doar câteva săptămâni de la prezentarea ineditului pickup electric Tesla Cybertruck și iată că CEO-ul companiei nu ezită să se afișeze în public cu un prototip. Din câte aflăm, ar fi fost nevoie ca automobilul să realizeze un test pe străzile publice, iar Elon Musk a decis că ar fi un moment ideal îl scoată la o plimbare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

CEO-ul Tesla a fost surprins păsărind parcarea restaurantului Nobu din Los Angeles într-un prototip Cybertruck și îl vedem în clipul de mai jos lovind un jalon și aparent realizând o întoarcere ilegală totodată, având obligatoriu la dreapta.

Tesla Cybertruck

Este pentru prima oară când pickup-ul electric este văzut pe străzile publice încă de la prezentarea sa din 21 noiembrie. În cazul în care vă întrebați, este ceva destul de comun ca producătorii să testeze vehicule prototip pe străzile publice, chiar și înainte să fie gata de producție.

Știți cu siguranță fotografiile spion cu automobile camuflate, dar în cazul acestui model Tesla nu mai este nimic de ascuns. Formele sale ascuțite atrag imediat atenția și la fel și suspensia ridicată sau uriașele roți cu care este echipat vehiculul.

Prototipului de față pe care l-a condus Elon Musk îi lipsesc câteva elemente cheie pentru a fi legal de condus pe străzile publice în 2021 atunci când debutează comercial. Printre aceste elemente se numără oglinzi, ștergătoare și corpuri de iluminare redesenate în conformitate cu legislația.

Cei interesați de achiziție trebuie să achite un depozit de 100 dolari și aproape de lansarea comercială își vor customiza camioneta și alege motorizarea dorită.