Elgato lansează un ecran verde Chroma Key portabil pentru cei care fac streaming pe YouTube, Twitch

0
4779

Elgato este un brand pe care îl ştiu pentru că le cunosc plăcile de captură pentru jocuri. Se pare că vor să se implice şi mai mult pe piaţa de streaming şi ca atare au lansat un ecran verde, sau mai bine zis un Chroma Key Panel portabil. Cât costă şi ce avantaje are aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru că e plictisitor să faceţi streaming cu un perete alb în spate acest panou Chroma Key vă permite să editaţi mai uşor în spatele vostru un fundal cool, cu imagini din jocuri, clipuri video şi chiar gameplay. Majoritatea acestor accesorii de tip green screen costă mult şi sunt greu de montat, dar şi nu cel Elgato. E portabil, se montează şi demontează imediat.

 

Vine sub forma unui cilindru foarte lung, iar Chroma Key-ul este rulabil şi extensibil. E ca o planşă de proiecţie pentru proiector practic, doar că verde. Vedeţi mai jos şi avantajul unui astfel de panou verde, care te face să te contopeşti cu gameplayul din spatele tău, fără să mai fie nevoie să ai un pătrat mare în care te foieşti pe ecran şi să pierzi din gameplay.

Produsul se găseşte pe Amazon la suma de 153.76 dolari şi măsoară 147 cm x 180 cm. Greutatea sa este de 9 kilograme, iar în spatele planşei verzi se află un arc special care o ţine dreaptă, ca un schelet.