Drona DJI Mini 2 s-a lansat oficial! – are dimensiuni compacte și poate filma la calitate 4K

0
1370
Drona DJI Mini 2 s-a lansat oficial! - are dimensiuni compacte și poate filma la calitate 4K

După cum vă anunțam acum câteva zile, DJI avea în plan o nouă dronă din seria DJI Mavic Mini (detalii aici). Iată că astăzi compania a anunțat oficial DJI Mini 2, noua dronă din această serie, cu nume schimbat, potrivit dimensiunilor sale compacte.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Drona cântărește doar 249 de grame și este concepută pentru începători, dar și pentru cei ce își doresc o dronă de dimensiuni compacte. DJI Mini 2 este capabilă de filmare video la calitate 4K în 30 FPS sau Full HD în 60 FPS. De asemenea, aceasta poate realiza și fotografii la calitate de 12MP, cu un unghi de vizualizare de 83 de grade.

DJI Mavic 2 intregrează și un slot pentru cardul microSD, compatibil acum cu carduri UHS-I Speed Class 3. Poate transmite video de la o distanță de până la 10km de dispozitivul mobil și are o baterie de 5200 mAh ce oferă o autonomie de 31 de minute. Potrivit DJI, aceasta poate rezista și împotriva vântului cu viteze de până la 38km/h și se poate ridica până la maxim 4000m.

De asemenea, DJI a inclus și tutoriale pentru începători, prin intermediul aplicației mobile DJI Fly, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. DJI Mini 2 este disponibilă începând de astăzi pentru 449 USD sau 469 EUR. De asemenea, compania oferă și un pachet „Fly More Combo” mai scump, care include 3 baterii, un controller, hub de încărcare, o geantă pentru transport și desigur, drona DJI Mavic 2.