DJI Osmo Action este o cameră 4K de acțiune cu 2 ecrane la bord

1
1520

DJI e gata să le pună probleme serioase celor de la GoPro, anunțând o nouă cameră de acțiune. Se numește DJI Osmo Action și este un model 4K, care se va duela cu GoPro Hero 7 Black. Costă 349 de dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Osmo Action integrează două ecrane, unul color în spate și unul alb/negru în față. Cel din față este unul color de 1.4 inch, care îți permite să filmezi vloguri sau să faci selfie-uri. În spate avem un ecran tactil de 2.25 inch monocrom. Cheia e totuși senzorul CMOS de 12 megapixeli, cu mărime de 1/2.3 inch.

Poate filma în 4K până la 60 FPS și cu bitrate de 100 Mbps. Știe și filmare HDR la 30 FPS, dar și captură slow motion la 240 FPS, în rezoluție HD sau Full HD. Gadgetul se bazează și pe noua tehnologie de stabilizare electronică DJI RockSteady, care funcționează și în 4K la 60 FPS.

În ce privește designul, avem parte de un corp rezistent la apă și praf, care se poate atașa la mount-urile GoPro standard. Vine cu suport WiFi și Bluetooth și se poate controla folosind aplicația de mobil DJI. Sunt și accesorii opționale, precum mount-uri cu adeziv, carcasă rezistentă la apă, adaptoare și filtre de microfoane, filtre de polarizare sau subacvatice.

Camera este acum disponibilă pe site-ul DJI și va ajunge la retailerii autorizați de pe 22 mai