Black Mirror sezonul 5 primește primul trailer, debutează pe 5 iunie

0
832

Black Mirror/ Oglinda Neagră revine pe 5 iunie, cu sezonul 5 al multi premiatei producții. Debutează prin Netflix și include nume mari precum Anthony Mackie, Miley Cyrus, Topher Grace sau Pom Klementieff.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Mirror este un serial de tip antologie care abordează teme precum alienarea în epoca digitală, interacțiunea om-AI și dependența de social media. Fiecare episod are o altă poveste și alte personaje, iar seria a culminat cu filmul “Black Mirror Bandersnatch”, lansat în iarna lui 2018 și care îți permite să interacționezi cu acțiunile din film făcând alegeri.

Revenind la serie, ea este scrisă și creață de către Charlie Brooker și produsă de Brooker și Annabel Jones. Noile povești din sezonul 5 fac aluzie la online dating, înșelăciunile dintre soți și obsesia după o imagine plăsmuita online, în locul vieții reale. O păpușă-robot primește la rândul său o poveste specială.

Pe 5 iunie vom vedea 3 noi episoade din acest serial, iar unul se numește “Striking Vipers”, în care apare Anthonie Mackie (Falcon din Avengers). El își înșeală soția și nu își cunoaște rolul în societate. Ar putea fi și un mega star al gaming-ului într-un episod, pentru că vedem un joc fighter. Miley Cyrus apare în acel episod cu robotul companion.