DJI Mavic Mini se pregătește de lansare și este o dronă compactă cu greutate de doar 249 grame

0
2286
DJI

Printre producătorii de pe piață ce s-au afirmat în zona dronelor îi avem și pe cei de la DJI, apreciați de către consumatori pentru ineditele aparate de zbor aduse la vânzare. Acestea se remarcă prin captura foto/video de calitate, dar și prin eficiența în materie de zbor, iar curând în portofoliul companiei va sosi și modelul Mavic Mini.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Înainte de lansarea sa pregătită pentru data de 30 octombrie (adică miercuri), avem ocazia să privim asupra unor imagini scăpate online și să aflăm câteva detalii interesante. În primul rând imaginile scot la iveală dimensiunile compacte ale acestei drone ce încape lejer în palmă.

DJI

Există mențiuni în online potrivit cărora această dronă are dimensiunile (lungime și lățime) similare cu cele ale unui smartphone actual. Drona DJI ar avea o greutate de doar 249 grame, astfel că nu va trebui înregistrată la Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) dacă aveți în plan să o achiziționați.

Din detaliile ce au ajuns pe web, reiese că această nouă dronă de la DJI va avea un timp de zbor de aproximativ 30 minute și un senzor capabil de filmare la rezoluție 2.7K. Motivul pentru care se merge pe această rezoluție și nu pe una 4K, pare a fi pus pe dorința producătorului de a nu canibaliza vânzările de modele Mavic Air sau Mavic Pro ce filmează 4K.

Există informații potrivit cărora Mavic Mini va avea un preț de aproximativ 500 dolari în versiunea ce include și kit-ul Fly More. Aflăm mai multe detalii miercuri atunci când drona va deveni oficială!