DJI lansează Goggles RE, o nouă cască FPV pentru curse cu drone

0
1059

Există oameni care fac bani serioşi din fotografiile aeriene cu drone şi alţii care participă la curse cu drone. Pentru a doua categorie apar tot mai multe accesorii, printre care şi DJI Goggles RE. Proaspăt lansat de către compania specializată pe drone, accesoriul FPV (First Person View) are rolul de a oferi o vizualizare în first person direct din drona aflată în zbor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DI Goggles RE reprezintă cea mai nouă generaţie de cască, perfect compatibilă cu dronele Mavic Pro, Spark, Phantom sau Inspire. “RE” vine de la “Racing Edition”, iar precedentul model apărea în aprilie, sub numele de DJI Goggles. Designul aduce cu un headset de realitate virtuală, iar utilizatorul va controla drona prin mişcări de cap. Veţi privi acţiunea din punctul de vedere al camerei dronei, în modul head tracking, pe bază de gimbal.

Varianta din primăvară venea pe alb, dar cea nouă soseşte pe negru mat, cu accente roşii. O veste bună e că produsul e compatibil şi cu dronele non DJI, dar şi cu controllere third party precum Naze sau F3. Suportă streaming video prin sistemul OcuSync Video Transmission Module şi vizionare panoramică Sphere. Veţi putea chiar să aveţi sesiuni de multiplayer, cu două persoane conectând două perechi de Goggles împreună la aceeaşi dronă pentru a o copilota.

Preţul de pornire pentru DJI Goggles RE este de 549 dolari. Transmisia semnalului digital video se face până la 7 km distanţă, cu latenţă de până la 50 ms. Experienţa va fi imersiva, deoarece OcuSync foloseşte o cameră cu senzor de 1/3 inch şi câmp de vizualizare de 148 grade.