Diagrame ale noului aparat foto Fujifilm X-A5 apar pe web, ar putea sosi la CES 2018

0
758

De obicei acoperim cele mai noi scăpări de aparate foto Nikon şi Canon, dar azi am descoperit ceva nou şi special de la Fujifilm. Aceştia pregătesc aparatul foto Fujifilm X-A5, care tocmai a apărut într-o diagramă pe web, plus câteva detalii extra.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparatul nu a fost lansat încă şi are toate şansele să vadă lumina zilei în cadrul CES 2018 în luna ianuarie. Ar trebui să vină cu suport WiFi b/g/n şi Bluetooth şi vorbim despre modelul Fujifilm X-A5 aici, unul dintr-un trio de camere noi. 3 unităţi de nouă generaţie au fost scăpate de Fujifilm în ultima vreme, printre care şi Fujifilm X-T2S IBIS, care va sosi pe piaţă în prima jumătate a lui 2018.

X-A5 este şi el bătut în cuie, apoi vine şi X-T100 sau X80, doar că X80 ar avea probleme şi a fost amânat. Legat de schiţele din acest articol, experţii care au urmărit portofoliul de modele Fujifilm l-au identificat pe acesta drept X-A5 bazându-se strict pe aranjamentul butoanelor de la bord. E drept că ar putea fi şi X-T2 IBIS sau X-T100, dar X-A5 e totuşi favorit.

Preţul ar trebui să fie destul de piperat, cum se întâmplă de obicei pentru modelele din gama X ale companiei japoneze. Aşteptaţi-vă la captură video 4K, eventual şi un corp care să reziste la intemperii, plus sute de puncte de focalizare.