Dell anunţă noi computere All in One Inspiron, cu cele mai noi procesoare Intel, plăci grafice de top

0
949

Pe lângă faptul că şi-a înnoit seria de laptopuri de gaming G, Dell a mai anunţat şi noi PC-uri All in One în această săptămână. E vorba despre cele din familia Inspiron, care au primit cele mai noi procesoare şi plăci grafice high end. Unele includ şi ecrane 4K chiar şi avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste AIO-uri de nouă generaţie vin cu procesoare Intel la bord şi noua tehnologie Dell Cinema care îmbunătăţeşte experienţa de vizualizare şi pe cea acustică. La bord găsim şi Dell Mobile Connect, software folosit pentru integrarea wireless dintre PC-ul Dell şi smartphone-uri. O altă noutate, ceva mai inedită de data asta este webcamul pop up, pentru extra intimitate.

El va ieşi din monitor doar când e nevoie de el şi îl folosiţi, cam cum facem webcamul pe noile laptopuri Huawei MateBook. Dell Inspiron 22 şi 24 3000 sunt modele cu procesoare Intel Core de generaţie a şaptea, cu până la 16 GB RAM la bord şi soluţii grafice NVIDIA GeForce MX110, combinate cu un design arătos cu muchii înguste. Finisajul este glossy, pe alb sau negru, iar aceste modele au ecran de 21.5 inch sau 23.8 inch, cu panou IPS Full HD.

Unghiurile de vizualizare sunt largi, iar abordarea de design este de tip edge to edge. Avem şi difuzoare stereo integrate, cu suport pentru Dell CinemaSound, plus tastatură şi mouse oferite la pachet. Noul Inspiron 24 5000 vine cu procesoare Intel de generaţie a opta, placă grafică NVIDIA GTX 1050 şi memorie Intel Optane. La bord avem un ecran InfinityEdge de 23.8 inch, cu panou IPS şi anti glare, dar şi rezoluţie Full HD.

Până la 32 GB RAM DDR4 vă aşteaptă aici, iar Windows Hello e inclus la pachet pentru camera IR. Există şi un Inspiron 27 7000, care sare la 27 inch şi are dotări similare cu modelul anterior, doar că dispune de ecran 4K InfinityEdge, cu muchii super înguste. Are şi avantajul dual hard drive, cu până la 1 TB HDD şi 256 GB SSD. Preţurile pornesc de la 399.99 dolari pentru modelele Inspirion 22 şi 24, iar Inspiron 25 porneşte de la 849 dolari, în vreme ce varianta de 27 inch porneşte de la 999.99 dolari.