D-Link lansează o serie de prize inteligente, compatibile cu Google Assistant

0
1191

D-Link este un nume cunoscut pentru produsele electronice şi electrocasnice pe care le lansează, iar în această săptămână ne aduce o serie de prize inteligente. Acestea au atuul că vin cu suport pentru conectare la Google Home şi Google Assistant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile produse sunt cunoscute drept D-Link Smart Plugs (DSP-W215 şi DSP-W110) şi vor putea fi controlate prin comandă vocală via Google Assistant. Astfel, le veţi putea seta şi controla direct de pe smartphone. Practic, dacă uitaţi fierul de călcat în priză, îl veţi putea opri prin controlul de la distanţă, tăind curentul de la priza smart.
Pentru configurarea acestor Smart Plugs e nevoie doar să intraţi în zona de setări a lui Google Home sau Google Assistant.

Acolo trebuie realizată conexiunea cu produsele D-Link şi gata, veţi avea control asupra lor. Acestea sunt primele produse ale companiei compatibile cu Google Assistant, deci o premieră binevenită. Prizele smart au avantajul că fac practic orice produs electronic controlabil de la distanţă, cel puţin la nivel de pornire şi oprire a sa. D-Link este o companie cu o istorie destul de îndelungată, operând din 1986 în Taiwan şi având peste 2000 de angajaţi.

De vreme ce produc şi camere de supraveghere şi alte soluţii de reţea, mă aştept să văd şi camere IP şi modemuri sau switchuri cu suport Google Assistant.