Cum sa faci fotografii la nivel de gigapixeli

0
641

Ceremonia de investire a lui Barack Obama a ramas in istorie nu doar pentru fastul evenimentului sau pentru faptul ca presedintele Statelor Unite a trebuit sa depuna juramantul de 2 ori. Momentul este faimos acum si la nivel digital, el fiind imortalizat intr-o imagine de 1474 de megapixeli. Iata ca acum putem face si noi astfel de super-poze cu ajutorul unei camere digitale normale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evident, camera va fi insotita de un accesoriu, gadgetul Epic, produs de GigaPan si disponibil la pretul de 380 de dolari. GigaPan este compania responsabila cu realizarea imaginii de la investirea lui Obama, iar sistemul sau robotizat pe care il puteti achizitiona la pretul mentionat mai sus foloseste baterii AA.

Va trebui doar sa il calibrati la nivelul de latime si lungime dorit si gadgetul va face o serie de poze la intervale perfecte, ele fiind apoi “lipite” intr-o fotografie digitala uriasa cu ajutorul unui soft special. Va fi lansat in curand si Epic 100, destinat camerelor mai mari si cu pretul de 450 de dolari.

Sursa