Consola Sony PlayStation 5 ni se prezintă în câteva randări 3D; Ar putea debuta oficial la vară

0
4588
PlayStation 5

Pe final de an iată că apar și leak-uri ceva mai detaliate despre viitoarea generație de consolă de jocuri de la Sony și anume PlayStation 5. Din partea celor de la LetsGoDigital.com primim astăzi o serie de randări detaliate cu posibilul design pe care japonezii îl vor utiliza pentru noua consolă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Materialele pe care le vedeți aici sunt de tip concept și bazate pe o scăpare de acum câteva zile de pe un site rus care dezvăluia fotografii cu noua consolă, fotografii care din păcate s-au dovedit a fi un fals. Chiar și așa, design-ul noului PS5 ar putea fi destul de similar, motiv pentru care discutăm pe seama acestuia în rândurile de mai jos. PlayStation 5

Ca design se remarcă adoptarea unui stil similar cu cel regăsit pe prima variantă de PS4, cu două zone în zona superioară și o bandă luminoasă despărțitoare. Grosimea rămâne în mare la fel, doar că spunem adio colțurilor foarte ascuțite și muchiilor drepte. Avem de această dată margini rotunjite și se observă multiple guri de ventilație.

PlayStation 5

Ca dotări hardware, consola va oferi un procesor AMD Ryzen octa-core ce va permite gaming 4K la 60fs. Aparent, lansarea noului PlayStation 5 s-ar putea întâmpla chiar la vară în cadrul conferinței E3 2019 și deja se vorbește despre un preț de 400 euro pentru noua consolă. Așteptăm acum și detalii despre jocurile next-gen ce vor sosi pe PS5.

Cât despre așteptările pe care le am pentru noua consolă, ar fi interesant ca acea zonă din sticlă să permită încărcarea wireless a controller-ului. Voi ce vă doriți de la noul PlayStation?