Samsung 860 QVO este un nou SSD ce sosește în variante de stocare de până la 4 TB

0
1244
Samsung 860 QVO

Astăzi sud-coreenii de la Samsung au anunțat lansarea unui nou produs interesant și anume SSD-ul Samsung 860 QVO, produs construit pe modelul NAND de înaltă densitate și pe mai multe niveluri (MLC). Ni se promite viteză și fiabilitate, dar și prețuri mai accesibile pentru utilizatori.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

SSD-ul este bazat pe interfața SATA 2.5 inch, astfel că se potrivește perfect în majoritatea laptop-urilor și a desktop-urilor. Viteza de citire și de scriere secvențială este de până la 550 MB/s, respectiv 520 MB/s, iar producătorul afirmă că primim aici tehnologie Samsung V-NAND de 4 biți și controller MJX.

Unitatea are tehnologia TurboWrite 2 integrată care ajută la accelerarea vitezelor, în același timp menținând și performanța ridicată pentru perioadă lungi de timp. De asemenea, pentru o fiabilitate optimă, Samsung oferă aici un byte scris pe baza unei analize aprofundate a comportamentului utilizatorilor de SSD.

Astfel se aduce garanție limitată pe o perioadă de 3 ani sau până la 1440 terabiți (TBW) pentru versiunea 4TB sau 720 TBW și 360 TBW pentru versiunea 2 TB, respectiv 1TB. Noul SSD 860 QVO va ajunge în România din prima lună a anului viitor.