Audi e-tron GT apare în primele randări şi e mai sexy decât orice Tesla

0
1083

Mai ţineţi minte când un ministru german a spus că vrea maşini nemţeşti electrice mai sexy decât Tesla? Ei bine, Audi pare gata să livreze, judecând după modelul Audi e-tron GT, proaspăt scăpat online.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Audi e-tron va fi un sedan prezentat la LA Auto Show, dar până atunci avem randări şi imagini ale conceptului. De remarcat că până şi centurile au fost randate pentru scaunele din spate, deci atenţia la detalii ne indică faptul că avem un produs aproape finalizat. Proiectul este o colaborare dintre Audi şi Porsche, de aceea resimţim ceva influenţe de la Taycan.

GT-ul măsoară aproape 5 metri în lungime şi 2 metri în lăţime, cu tot cu oglinzile. Are o dimensiune similară cu a lui A7 Sportback. Nu e chiar rival pentru Tesla Model 3, judecând după look şi mărime. A se remarca şi mândria cu care tronează grila frontală pe acest model, în vreme ce Tesla vrea să scape de grile, făcând din asta o obsesie.

Ce e drept grila aceea nu are vreun scop practic, neexistând un sistem de circulaţie a aerului acolo. Identitatea sportivă a maşinii este indicată de către porţiunile sale “musculare” din zona oglinzilor şi a spatelui. E bizar să vedem şi mecanismul de circulaţie a aerului din zona spate-jos, care indică faptul că maşina e gata de o cursă liniuţă. Ar genera 590 de PS, cu 50% mai mult decât SUV-ul e-tron.

Ar concura cu Tesla P100D datorită acestor atribute aerodinamice. Interiorul e super minimalist, dar digitalizat total. Nu avem piele, dar avem Alcantara. Producţia unui vehicul comercial inspirat din acesta va începe la mijlocul lui 2020.