Compari.ro acum si pe iPhone, ca aplicatie tip cititor cod de bare

0
999

Compari.ro a lansat recent varianta sa mobila (http://m.compari.ro), suportata printre altele si pe terminale Android, dar si o foarte interesanta aplicatie pentru iPhone, care suporta citirea codurilor de bare. Softul foloseste camera de pe telefonul Apple si cauta in baza date Compari.ro produsul, folosind codul de bare scanat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Site-ul Compari.ro ocupa locul 3 intre paginile de comparare a preturilor din tara noastra, iar revenind la aplicatia iPhone, aceasta se bazeaza pe 20.000 de coduri de bare, in special pentru produse din industria IT. Avantajul acestui soft este ca ii va lua doar carteva secunde utilizatorului sa afle care sunt cele mai bune preturi ale unui produs, in functie de oferta webshop-urilor.

Aplicatia va va oferi informatii si despre locul de unde puteti descarca date despre produs, magazinele care il vand si va prezenta o comparatie a pretului sau la diferiti retaileri. Retineti ca software-ul este gratuit, vine cu pachete de limbi straine (bulgara, turca, maghiara si portugheza) si suporta paginile partenere Compari.ro

Puteti descarca aplicatia de aici.

[via mobilissimo]