Prima vila de lux din lume cu un tobogan acvatic urias

2
1608

Daca sunteti genul de persoane care viziteaza parcurile de distractii, apreciati cu siguranta toboganele acvatice si senzatiile tari oferite de ele. Ei bine iata ca acum asistam la o premiera: prima vila de lux din lume care include un astfel de tobogan. Iata si imagini cu aceasta:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Perfect sau nu pentru vacanta de vara, acest parc de distractii atasat vilei luxoase este metoda perfecta de relaxare. Opera apartine celor de la Lulu Holidays, o companie din Hong Kong care organizeaza vacante luxoase. Aceasta vila de lux cu tobogan acvatic a fost inaugurata in Koh Samui, Thailanda.

Terenul pe care este construita aceasta statiune de vacanta masoara 600 de metri patrati, iar vila include 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie. 3 dintre acesti bai includ si jacuzzi-uri si ferestre in tavan, care dau spre cele mai frumoase apusuri. Vila mai gazduieste si o sala de jocuri, cu o masa enorma de biliard, fotbal de masa si numeroase alte jocuri de acest gen.

Piscina din curte este de asemenea destul de mare, la cei 92 de metri patrati ai sai si puteti folosi o ruta mai scurta decat scarile, catre ea: toboganul intortocheat de 78 de metri, cu deschidere la ultimul etaj al vilei. Lux de prima mana, nu-i asa?

[via bornrich]