Apple lanseaza MacBook-ul de 999 dolari

0
553

Daca aruncati o privire pe site-ul oficial Apple, in sectiunea MacBook, veti descoperi o oferta imbatabila pentru laptopul gigantului din Cupertino: 999 dolari pentru faimosul terminal. Bazat pe tehnologie grafica NVIDIA, MacBook-ul vine cu o baterie care rezista pana la 10 ore cu o singura incarcare si un trackpad multitouch din sticla.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest model are o grosime doar 1.08 inchi si foloseste un design “unibody”, completat de o carcasa din aluminiu fabricata printr-un proces revolutionar. Aceasta este varianta de baza a laptopului Apple, care incorporeaza un display widescreen glossy de 13.3 inchi, cu sistem de iluminare LED. Rezolutia ecranului atinge 1280 x 800 pixeli, iar laptopul este construit cu ajutorul unor tehnologii “verzi”, fara mercur si arsenic.

Sub carcasa acestui model se afla un procesor grafica NVIDIA GeForce 320M si un procesor Intel Core 2 Duo de 2.4 GHz, plus 2 GB memorie, terminalul suportand pana la 4 GB RAM. Beneficiati si de 250 GB spatiu de stocare, cu posibilitate de extensie pana la 500 GB.

[via Apple]